.::: azry syah :::.


My name: AzRy SyaH
My Fotopage: http://azryshah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
PowerShot A80
Canon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Mohd Ruslin
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia@Penang
Batu Feringgi@Penang View this Fotopage entry
@Batru Feringgi, Penang
Muhaimi Bin Kijan
Latest entry:FiRaS (a MoNTH)
FiRaS (a MoNTH) dah sebulan dah firas, kejap ajer masa berlalu... moga sihat2 selalu.. View this Fotopage entry
FiRaS
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
jeq SevenEightNine
Latest entry:Kemeriahan menyambut Syawal 1431 H di Muar,Johor
View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
zurina abd samad
Latest entry:New Book...!!!!
hi guyz...! lama gilerr kan....ahakss.. neway.... just wanna share with u guyz...that im open a new book for 2010... which is...it getting better n better... setelah peristiwa2 yang x dapat dilupakan dalam tahun 2009 pak cik kesayangan ryn pulang ke rahmatullah pada 16 July 2009 disusuli dengan ayah kesayangan pula pada 23 july 2009. dalam sekelip mata.... amik masa juga untuk memberi ketenangan dalam diri ini...moga Allah sentiasa berikan kekuatan dalam diri ini bg menempuhi segala dugaan.... View this Fotopage entry
zamsil n kamal
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
Roland Hashim
Latest entry:Yasmin Ahmad: Al-Fatihah
Saya berasa sungguh sedih atas pemergian pengarah tersohor Yasmin Ahmad ke rahmatullah. Saya merupakan antara fotografer yang terlibat di majlis filem Talentime bulan Mac 2009. Allahyarham merupakan seorang yang baik hati, mementingkan orang tua dan keluarga, dan mempunyai pandangan positif terhadap keyakinan diri dan cinta. Kehilangan Allahyarham pasti dirasai dan saya amat berbangga terlibat dalam projek Allahyarham sebelum ini. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Al-Fatihah... A Roland Has... View this Fotopage entry
yasmin ahmad
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
mizan iskandar ahmad jadi
Latest entry:erkkk!!
erkkk!!! itu jer yg mampu hehehe LOL View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
antu jahat
Latest entry:beger beger
View this Fotopage entry
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
naqi syah
Latest entry:Schedule 2009
Jan 09 16hb - KL 17hb - KL 18hb - KL Feb 09 22hb - Ipoh,Perak March 09 08hb - Melaka View this Fotopage entry
kamarularifin kasimun
Latest entry:a week with MMC-Gamuda Joint Venture, Bukit Mertajam site office
Malaysian Mining Corp and Gamuda formed a joint venture; MMC-Gamuda Joint Venture Sdn Bhd to be the main contractor for the Electrified Double Track Project (EDTP) between Ipoh and Padang Besar for Keretapi Tanah Melayu (KTMB). This project involves the laying of two new parallel tracks to replace the existing single-track, including new stations, bridges, as well as modern electrification and signalling systems. All those works involve about RM12bil.. wow, that's a lot. that figure might be climbing up due... View this Fotopage entry
hakam passing to Faiq
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
fathinz cantiQue beautiful weddings
Latest entry:MOVED
dear all, WE HAVE A NEW BLOG !! WE HAVE A NEW BLOG !! WE HAVE A NEW BLOG !! WEDDING : http://www.whatalovelywedding.com FATHINZ PERSONAL BLOG : http://fathinz.wordpress.com BELOVED AL RAYYAN : http://azmihanialrayyan.wordpress.com see u there..!! ;-) View this Fotopage entry
kan dah kena rintik kat al rayyan..~
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Ray Devil
Latest entry:PEMINDAHAN TELAH LAMA BERLAKU...
S A Y A S U D A H B E R P I N D A H.... K E ... http://www.mangotouch.com dan juge personal flickr yg jarang2 hapdet... http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa View this Fotopage entry
http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Salman Sulong
Latest entry:Gone is gone..
yang lepas tu mana bleh undur balik. Se setan mana pun, sejijik mana pun.. yang lepas tu biar le lepas.. Ibarat kentut, wala sebusuk pekung, kentut telur hijau skali pun, amik la masa sdikit.. nanti busuk itu akan pergi juga.. dan lepas tu, kalu nak kentut lagi, pandang la dulu kiri kanan depan belakang (belakang paling penting). satu cerita benar: seorang perempuan ni naik keter ngan pakwe dia. pastu jalan punya jalan, dia tertido. Bila keter berhenti kat stesen minyak, dia perasan pakwe dia kuar... View this Fotopage entry
Ruza n Wanie
Latest entry:Moved out
..to http://tempatconteng.blogspot.com(here) View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
fidah Rashid
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri kawan2...Maaf zahir dan batin View this Fotopage entry
mohd firdaus said
Latest entry:Salam Ramadhan 1429 Hijrah
Akhirnya aku dapat ambil gambar camni jugak... Rasulullah s.a.w bersabda:- Siapa yang masuk rumah dan beri Salam keatas isirumah (keluarga) yang ada, Selawat ke atas Nabi 3 kali, Baca Fatihah 1 kali, Surah Al-Ikhlas 3 kali, hilanglah kepapaannya. View this Fotopage entry
salam ramadhan
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
noki izumi
Latest entry:to do as been asked
View this Fotopage entry
mr apex
dah lama aku x upload gambar kat FP aku ner... :-D View this Fotopage entry
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
abdul jusoh
Latest entry:some new pics.......
inilah hasil bila bosan dan hyped up sbb baru tgk gamba lawa kat internet.... ade takraw ade my bike punya chains and stuff... View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
Rosli Othman
Latest entry:2008 Cardiff Race For Life
These are some shot of the 2008 Cardiff Race For Life held at Bute Park, Cardiff. The race is held to raise money for Cancer Research UK Foundation and is a womens-only event. If you see yourself or anybody you knew in the photos and would like to purchase any of them, please send me an email (with your full name, contact details and photo numbers) and I will get back to you with the details as soon as possible. Click the link above to view all the thumbnails * ONLY £5 per print (4"x6") including pos... View this Fotopage entry
12
mizuary less formal photography
Latest entry:terima kasih
Hi semua rakyat Malaysia!!! Saya sudah berpindah ke blog baru!!! http://mizuary.com/blog(SILA KLIKKKK DI SINI!! ) Terima kasih kerana datang ke blog saya. Saya tidak akan update fotopages saya ini lagi. Saya sedang membina blog saya yang terbaru. Jangan risau saya akan umumkan tidak lama lagi blog terbaru saya. Jangan ke mana-mana, teruskan melayari portfolio saya di; http://www.flickr.com/photos/mizuary http://www.mizuary.com Jika anda ada sebarang pertanyaan jangan bimbang dan saya juga ti... View this Fotopage entry
pengumuman
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
wazfad wanza
Latest entry:@terengganu
hujung minggu lepas aku balik Trg.kebetulan dengan wedding kawan. aku ambik peluang balik aritu nak ber bulan madu ngan isteri.walaupun balik hujung minggu, tp ianya berbaloi..bertolak balik dr KL ke Dungun pukul 6 ptg hari jumaaat.da la pkul 6 tu time traffic jam gile.lg2 area kepong-gombak.lepas je tol gombak, traffic da ok.so bleh la aku speed skit. da pkul 7 baru lepas tol bentong. naik LPT da malam, lebih kurang kul 7.30 la gitu. so da naik LPT aku bleh la speed dengan penuh kompiden. wife n adik aku d... View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
zaleha asmahan ismail
Latest entry:Bangkok City Tour (22-15 Feb 2008)
Rombongan membawa ibu dan ibu mertua ke kota bangkok. View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
the radiohed
Latest entry:WIRED
another one made it... 8-) Currently listening to Miss Sarajevo by U2 View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
faizal omar
Latest entry:Salam Aidilfitri 1429
Maaf Zahir & Batin Ikhlas dari saya View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
Amir Arzmy
Latest entry:Ikan Air Tawar
For bigger photo http://amirazmi.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
Fujiwara Takumi
Latest entry:IEEP KAHS 07
View this Fotopage entry
malu2
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
andri irawan
Latest entry:nikahan fera kusuma wijaya dan eny
Assalamualaikum, Segala puji hanya milik Allah, sholawat bagi Rasulullah... Alhamdulillah acara pernikahan sahabat saya fera dan eny berjalan lancar yg diadakan tanggal 03 mei 2008 di bintaro, cuaca cerah dan banyaknya tamu yg hadir hingga malam hari turut memeriahkan acara... Sungguh menjadi sebuah kehormatan bagi saya untuk bisa meliput dan mendokumentasikan acara ini. Doa saya, semoga kalian berdua menjadi keluarga sakinah, mawaddah warahmah... Foto2nya akan segera saya uploud disini...harap sabar d... View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
Siput Sedut atau scorchys
Latest entry:pindah pindah pindahhhh.... lalallalal
hoh... aku dah pindah dah, aku sekarang berada di www.scorchys.wordpress.com dan http://scorchys.fotopages.com sekian terima kasihh... :-D View this Fotopage entry
zulhasnan tahir
Latest entry:test
hi View this Fotopage entry
Daniel Lennox
Latest entry:gambar gambar tensen dan menyakitkan mata hahahahaha
View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Mohd Sobri Mohd Azmi
Latest entry:Photo Shoot - Zeqhty Nattrah
View this Fotopage entry
roza man
Latest entry:tahniah ijan n mat
[10:51:40 AM] kenniedi says: gambar ijan n baby [10:53:41 AM] atamm says: oikies [10:53:44 AM] atamm says: thx [10:54:09 AM] kenniedi says: :) [10:54:26 AM] atamm says: tk sabor nk tgk nnii [10:55:25 AM] kenniedi says: cm rupa ijan tu yang sulung..mia batrisyia amani.yang kecik tu..mia balqis amani [10:57:22 AM] atamm says: comeyyy sgt..!!! [10:57:26 AM] atamm says: rasa nk picittttt [10:57:36 AM] atamm says: aaaaaaa nanti le ciktam dtg tgk [10:57:55 AM] kenniedi says: (chuckle)(dance) [10:58:33 A... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Ahmad Safri Yusop
Latest entry:New Year...
Assalamualaikum and happy new year all. A lot happened in the last 365 days of 2007, and I learnt a lot from a lot of people. Met quite a few great ones. Learnt more of photography, more about business, and more important more about life. So this year I made a new resolution :- - to be a better photographer to my clients - to be a better business person - to be a better peer/colleague - to be a better son - to be a better friend I can feel that this year is going to be interesting, so...cross... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
si pijan
okay this page takkan aktif lagi untu art-werk ku sbb sume akan berpindah atau lebih tepat sudah berpindah ke http://pijan.deviantart.com kat sini nanti jd tempat letak gamba event je.k --- ITS EJAT BIRTHDAY.. location: kedai kopi *kredit utk shaza yg berusaha keras utk beday boifren nye ini View this Fotopage entry
hasnul dan gee
Latest entry:SUDAH TUTUP!!!!!!!!!
Pindah ke http://www.2ir.blogspot.com(SINI) View this Fotopage entry
malek md
Latest entry:O R K I D
:-D D70 + 105vr at 1/60, f16 and iso400 with -2EV SB800 attached to cam. Cropped to fit 2:4 ratio. Thanks View this Fotopage entry
Orkid
Syed Mohd Firdaus Syed Hood
Latest entry:I'm Leaving...
http://candidstreet.fotopages.com View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
his f a n s
Latest entry:Oh my baby
View this Fotopage entry
my birthday...
miss lizzy
Latest entry:Trip to India
View this Fotopage entry
borakPhoto Team
Latest entry:Borak Photo New Assignment : LANDSCAPE
submission are to be mailed at borakphoto[at]gmail.com before due date. borak photo's new HQ is at http://www.flickr.com/groups/borakphoto/ View this Fotopage entry
Rasyidien Razman
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri - 2007
View this Fotopage entry
Zati Azhani
Latest entry:On Hiatus!
* wow, it’s been a while since i posted anything here! where has the time gone? well, wanna have some BREAK. i may @ may not come roaring back later with more pictures, we’ll see! View this Fotopage entry
feeling indescribable
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Muskecik cute
Latest entry:Nelly's here we come .......
nice to meet you all here .... selamat menjalani ibadah puasa .... dari kami sekeluarga... zul&mus salam..... View this Fotopage entry
ray shade
Latest entry:MENAN MENAN KU
dah tua-tua pon ada menan gak. hehehehehe View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
ExPeRiMenTaL MeNtaL
Latest entry:Odisi : Who Am I ( 我是谁 )
View this Fotopage entry
ayie ayie
Latest entry:Bencana alam...
Koleksi gambo lame, sowi xikut turutan men gamble g2 jekk View this Fotopage entry
Hello pa, datang amik adik jap, kaki kremm
Four Thirds
Latest entry:P44 Permatang Pauh... final...
Gambar2 terakhir pilihan raya P44 Permatang Pauh. Selamat Hari Merdeka & Selamat Berpuasa semua.... :-> View this Fotopage entry
Kozoji Jr Station | Sakura full throttle
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
bozzmaster master
Latest entry:11 Entry
Lokasi : Kuala Lumpur View this Fotopage entry
uswa hasanah
Latest entry:mix
gambar nih dah kira lama juga la...tgh tgk blk gambar2 dulu..tiba2 rasa cam nak publish 2 gambar nih..so here they r... 1st pic ni kat atas feri..time tu panas jugas tp try amik dlm b&w. 2nd pic,guna tripod n bukan point terus kat ktorg..ni reflection dekat sliding door View this Fotopage entry
opie harris
Latest entry:those trees..missed them
http://imageshack.us() under those trees again...bile aaaah? View this Fotopage entry
Nafhatun Awang
Latest entry:Eid Mubarak to All...!!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.... MAAF ZAHIR & BATIN Omigosh...!! It's been sooo long since I've last posted anything here..! Anyway, I've finally removed my poyo pic from my page.. Insya-Allah will update more soon.. dunno when or how.. cuz I can't seem to find extra time nowadays.... hmm.. View this Fotopage entry
Si Gadis Berbaju Pink
Reymie Othman
Latest entry:My Place
View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Syahrul Anuar
View this Fotopage latest entry
Azhar Abdul Razak
Latest entry:AZRA's Fotopages berpindah ke dot net sendiri
Pengumuman: Maaf ...... Sudah pindah ke http://azharrazak.net memandangkan kat sini dah tak berapa sesuai dan kami sekeluarga tidak mahu terlibat dalam dakyah 'mereka' ini. Moved to http://azharrazak.net View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
azhani md ramli
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016