.::: azry syah :::.

By: AzRy SyaH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-May-2008 00:39 Email | Share | | Bookmark
Edisi : Jalan2 Amik Gambar

 
 
Dalam kesibukan kerja, aku tak berkesempatan utk update fotopages ni. Bersawang sudah, berhabuk pun sudah. Dekat sebulan fotopages nie tak berupdate, so kali nie aku nak ler update. Cari2 gambar tak tau nak letak yang mana so aku letak ler gambar dibwh nie. Gambar nie aku amik masa aku pergi outstation ke Pantai Timur. Ni masa ngan area Tanah Merah, tak tau apa nama tempatnya. Tapi femes ler kat org tempat nie, org kata barang murah2 tapi tak tau ler sebab aku tak pernah survey pun.





Tuesday, 1-Apr-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
Edisi : Singapura...oh Singapura Ver. III

 
 
 




Quote:
Di Singapura, boleh dilihat banyak diletakkan monumen patung yang diperbuat dari gangsa. Gambar diatas antara patung2 gangsa yang diletakkan, sekumpulan kanak2 sedang riang mandi manda.


Wednesday, 26-Mar-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark
Edisi : Singapura...oh Singapura Ver. II

Esplanade, Singapore


Quote:
Gambar Esplanade diwaktu mlm, gegar skit tapi nampak best plak...seni tu


Wednesday, 19-Mar-2008 00:18 Email | Share | | Bookmark
Edisi : Singapura...oh Singapura Ver. I

 


Gambar lama aku masa outstation di Singapura, tak banyak yang aku amik gambar sekadar gambar2 wajib jerk sebab tak der masa utk keluar jalan2...



Tuesday, 18-Mar-2008 00:40 Email | Share | | Bookmark
Edisi : Itu Bunga...

Itu Bunga Raya




Dah lama aku tak update fotopages nie, mungkin penyakit malas tu datang balik kot.
So ini gambar aku amik masa mula2 pegang dslr, amik gambar bunga kat kampung halaman.


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net